Legyen a partnerünk!

Az elégedett ügyfél a reklám indítója. Hatásosabb a reklám, hogy ha az elégedett ügyfél is érdekelté válik arra, hogy reklámozzon. A SEN Discount Selector programja erre a régi és eddig szinte megoldhatatlan feladatra kínál egy hatékony megoldást.
A SEN olyan Partnereket keres, akik szeretnék látványosan növelni a forgalmukat, és megerősíteni a piaci helyzetüket a versenytársakhoz képest.

A Partner programban való részvétel minden vállalkozás számára ingyenes.

A közvetítésért cserébe csupán annyit kérünk a Partnertől, hogy a SEN tagjait kedvezményben részesítse.

A kedvezmény mértékét a Partner határozza meg, nincs semmilyen kötöttség erre vonatkozóan!

A SEN Tagjainak érdeke olyan vállalkozásoknál vásárolni vagy éppen szolgáltatást igénybe venni, ahol különböző, azonnali, de a vásárlás pillanatában keletkező kedvezményeket tudjon igénybe venni.

Tehát ha a Partner azt az összeget, amit reklámra, vagy egyéb vevőcsalogató akciókra költene, ezt egy azonnali kedvezményként a vevőnek meghagyja, akkor egy exponenciálisan növekvő, megbízható, hűséges vásárlói körre számíthat.

Számos kereskedő kínál saját törzsvásárlói kedvezményt vevőinek, hogy ezzel növelje a hűséget a lojalitást és a saját forgalmát. Szintén jó megoldás, ha a Partnereink egyben vásárlók is lesznek, így a saját beszállítójukat is kedvezményre serkenthetik.

További Partneri előnyök

Ha az eddigiek elnyerték tetszését, vagy csak egyszerűen felkeltették a kíváncsiságát, akkor regisztráljon hozzánk teljesen díjmentesen!

Itt nincsenek rejtett költségek és apróbetűs részek.

Higgye el, ezzel csak nyerhet.

Alkalmazás

Letölthető a következőkről: