Discount Selector-ról

A SEN World Group Dubaiban bejegyzett, online marketing eszközök fejlesztésével és terjesztésével foglalkozó cég, akinek az elmúlt pár évben 4 kontinens több mint 80 országából vannak szoftwer felhasználói.

A cég célja egy olyan piaci szegmens kihasználása és fejlesztése, amely a vállalkozások és a magánszemélyek számára is segítséget nyújt mind a kapcsolattartás, mind pedig a PR vonatkozásában.

Erre jött létre a Discount Selector névre hallgató Weboldal és az ehhez tartozó Applikáció.

A legtöbbünk célja, hogy bevételeinket viszonylag egyszerűen, rizikómentesen növeljük. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy a kiadásainkat valóban hatékony módszerekkel csökkentsük ebben az egyre dráguló, és rohanó világban. Ennek megvalósítása rendszerint lemondásokkal, áldozatokkal jár. Ezért vannak, akiknek ez csak szép álom volt eddig. Mi felismertük ezt a nemzetközi problémát és mára egy működő megoldást kínálunk mindenki számára, aki törekszik egy könnyebb, értékesebb életre.

A legtöbb kiadásunk általában az egész életünkön keresztül elkísér bennünket.

Ilyenek a

kapcsolatos kiadásaink.

Mindezeket kizárólag kereskedőktől, szolgáltatóktól tudjuk beszerezni, persze az idő múltával egyre drágábban. Tesszük ezt abból a pénzből, amiért rengeteget dolgoztunk megfosztva magunkat a családunkkal eltölthető értékes percektől. Ráadásul jövedelmünk emelkedése a legtöbb esetben elmarad az árak emelkedésétől, így egy megállíthatatlan malomkerékben őrlődünk. Így számtalanszor drágábban vásároljuk meg ugyanazt a terméket, vagy ugyanazon az áron rosszabb minőségű termékhez jutunk hozzá. Mára sem időnk, sem pedig energiánk nincs arra, hogy mindegyik kereskedő kínálatát megismerjük.

A SEN rendszer használatával Tagjaink lehetőséget kapnak arra, hogy Partnereinknél olcsóbban tudjanak vásárolni ha számít nekik, hogyan alakul havonta az egyéni költségvetésük. A SEN-hez minden 14. életévét betöltött személy regisztrálhat ingyenesen. Annak érdekében, hogy a vásárlók száma rohamosan növekedjen, minden Tagunk a környezetében is hirdetheti a lehetőséget. Az a tapasztalatunk, hogy a vásárlók száma dinamikusan nő, ezért a kereskedők és szolgáltatók közül tudunk válogatni. Akik megfelelnek elvárásainknak és szívesen vennék, ha a vásárlóik száma megnövekedne akár egyik napról a másikra, Partnereink lesznek. Úgy gondoljuk a mai világban, amikor konkurenciaharccal és csökkenő vásárlóerővel kell küzdeni, minden kereskedőnek elemi érdeke, hogy SEN Partnerré váljon.

Csupán az elvárásainknak kell, hogy megfeleljen a kereskedő, ezek pedig a következők:

A Partnereink érdeke, hogy reklámköltségeket tudjanak csökkenteni és rendszeres vevőcsalogató ötletek és beruházások nélkül is, folyamatosan növekvő forgalmuk legyen. Mivel egy kereskedő a bevételének egy részét reklámokra fordítja, gyakran eredménytelenül, ezért kapva kap a SEN által kínált lehetőségen. Egyszerű ötletek összeolvasztásával széles vevőkört tudunk kínálni a kereskedőknek, amiért Ők különleges mértékű kedvezményeket tudnak adni vásárlóinknak. Mint tudjuk, ahol nem kell reklámra költeni, ott olcsóbbak is lehetnek a termékek. Ráadásul olyan termékeket is megkaphatunk olcsóbban, amelyekre soha nem mernénk kérni és nem is kapnánk azonnali kedvezményt (élelmiszer, szórakozás, üzemanyag, szolgáltatás, stb.). Nincs más dolga egy SEN tagnak, mint, hogy egy SEN Partnernél szerezze be a kívánt termékeket, szolgáltatásokat. Nem szükséges alkudozni, hiszen ezt már a vásárló helyett az SEN megtette. A vásárlás során vásárló a SEN azonosítójával, az applikációban elhelyezett vásárlói kártyájával igazolja, hogy SEN tag.

Alkalmazás

Letölthető a következőkről: